Framtidens ansiktsbehandling är här!

Inga risker. Inga biverkningar. Ingen konvalescens. Snabba behandlingar!Hur fungerar CooLifting?
CooLiftingsystemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ned en finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar i din hud) djupt ned i huden (Dermis). Detta ger en ordentlig fuktboost och att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor. 

Koldioxiden, som penetrerar huden, har en temperatur på ca -24 grader. Kylan, kombinerad med trycket, orsakar en termisk chock i huden. Vi ”simulerar” en köldskada (som alltså inte uppstår), som orsakar en termal chock, och gör så att huden ökar sin produktion av kollagen och elastin. Trycket, i kombination med kylan från koldioxiden samt de finfördelade aktiva ingredienserna i CooLifting-serumet, gör så att blodkärlen först vidgas för att sedan dra ihop sig. Detta ökar hudens mikro-cirkulation, vilket har många fördelar – bland annat att mörka ringar under ögonen dämpas.


OMEDELBAR EFFEKT
Hyaluronsyran fyller effektivt ut fina linjer och gör djupa rynkor mindre djupa. Detta ger ett omedelbart ansiktslyft!

LÅNGSIKTIG EFFEKT
CooLiftingbehandlingen ger mer återfuktad, slätare och jämnare hud. Hudens textur och elasticitet förbättras, huden blir mindre torr och åldringsprocessen går långsammare. Mörka ringar under ögonen blir mindre framträdande, och påsighet minskar.

Vilka områden kan jag behandla?                                                                                                                  
CooLifting lämpar sig för hela ansiktet och ger direkt synbart resultat. Linjer/rynkor såsom glabellan, nasolabiala vecken, längsgående rynkor i pannan och linjer, påsar runt ögon.

Hur länge håller en CooLifting-behandling?                                                                                                                                 
Resultatet är individuellt beroende på ålder och hudtillstånd. Resultatet, efter en kur, håller max i upp till sex  månader. 

Hur många behandlingar behövs?                                                                                                                   
Man kan göra enstaka behandling som en ”röda-mattan-behandling” för ett tillfälligt ansiktslyft inför en stor fest eller bröllop, men för bäst resultat rekommenderas en kur om 4-8 behandlingar (1 behandling/ vecka). Därefter gör du påfyllning 1-2 gånger i månaden för att underhålla resultaten, eller väntar upp till 6 månader på att göra en ny kur.

Hur lång tid tar behandlingen?
CooLifting-behandlingen är 4 minuter, maskinen är självt programmerad på det. Däremot förespråkar vi naturligtvis ordentlig rengöring före behandling och massage efter behandling för att det ska vara en njutbar upplevelse för kunden. 

PRISLISTA (alla priser ex.moms)
CooLifting Beauty Gun 49 500:-
CooLifting Beauty Gun inkl Palina Medical Peels 55 355:-
Treatment pack original, 25 st 7495:- 
Treatment pack CoolClear, 25 st 7495:- 
Treatment pack (valfri), abbonemang (1 st 25-p/mån) 6995:- 

ERBJUDANDE!
Just nu skickar vi med 25 st Treatment pack utan extra kostnad, CooLifting inkl. 25 Treatment kit*: 49 500:- (ord.pris 56 995:-)
VÄRDE 7 495: 

(Priser för behandling på salong kan komma att variera. Vi tillhandahåller priser för apparatur och kompletterande produkter för behandlaren att köpa, ej för privat bruk) 

CooLifting som kombinationsbehandling
CooLifting kan med fördel kombineras med andra resultatinriktade behandlingar, som t ex microneedling/dermapen och/eller kemisk peeling. Vi erbjuder Palina CLINIC PHILOSOPHY’s medicinska syror som komplement vid köp av CooLifting (eller separat).
En kombinationsbehandling görs genom; 1. portömning/microneedling/kemisk peel, 2. CooLifting som avslut. 

Palina CLINIC PHILOSOPHY-syror:

  •  GLYCOLIC ASCORBIC ACID, 30% PH2, 100 ML
  • SALICYLIC AZELAIC ACID 2% PH 3,5, 100 ML
  • LACTIC CITRIC ACID 50% PH2, 100 ML
  • (NEUTRALIZER, 200 ML)